牡蠣炊飯

牡蠣炊飯

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
2 人份

Ingrediënten

  • 嫩薑
    15 克
  • 蚵仔 (牡蠣)
    300 克
  • 蠔油
    20 克
  • 味醂
    5 克
  • 清酒
    15 克
  • 650 克
  • 乾香菇 泡軟切片
    10 克
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 蒜苗 切絲
    20 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 813.8 mg
Eiwitten 23.3 g
Calorieën 2016.4 kJ / 482.4 kcal
Vetten 3.2 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 82.4 g
Koolhydraten 94.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...