Apparaten en accessoires
蔥油雞腿
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
4 人份
Ingrediënten
-
帶皮帶骨雞腿肉 (約800克)2 隻
-
鹽 (醃漬用)40 克
-
米酒40 克
-
水 (蒸煮用)1000 克
-
蔥 切段3 支
-
薑5 片
-
香油30 克
-
蔥 切蔥花50 克
-
鹽1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
18.2 g
Calorieën
1060 kJ /
253.2 kcal
Vetten
18 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
0.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
幸福便當菜
61 recepten
Taiwan
Taiwan