Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 克 油
- 1 顆 蒜頭
- 250 克 去皮去骨雞胸肉 ,切條(約1.5公分X 3公分),利用廚房紙巾將表面擦乾
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1878 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 167 mg