炒雞肉條

炒雞肉條

4.7 7 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
240 克

Ingrediënten

  • 20 克
  • 蒜頭
    1 顆
  • 去皮去骨雞胸肉 切條(約1.5公分X 3公分),利用廚房紙巾將表面擦乾
    250 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 240 克

Natrium 167 mg
Eiwitten 59 g
Calorieën 1878 kJ / 449 kcal
Vetten 22 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...