Apparaten en accessoires
臘味蒸雞
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
去骨去皮雞腿肉 切片1 隻
-
鹽¼ 茶匙
-
米酒1 大匙
-
醬油1 大匙
-
太白粉½ 大匙
-
廣式臘腸 洗淨,切片2 根
-
水500 克
-
蔥 切絲1 根
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
7.918 g
Calorieën
527 kJ /
126 kcal
Vetten
7.791 g
Vezels
0.196 g
Koolhydraten
4.58 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
小館風情
10 recepten
Taiwan
Taiwan