臘味蒸雞

臘味蒸雞

4.9 8 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 去骨去皮雞腿肉 切片
    1 隻
  • ¼ 茶匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 太白粉
    ½ 大匙
  • 廣式臘腸 洗淨,切片
    2 根
  • 500 克
  • 切絲
    1 根

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 7.918 g
Calorieën 527 kJ / 126 kcal
Vetten 7.791 g
Vezels 0.196 g
Koolhydraten 4.58 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...