Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
低溫發酵法
- 150 克 牛奶
- 25 克 冰糖粉
- ¾ 茶匙 乾酵母粉
- 270 克 高筋麵粉
- 30 克 低筋麵粉
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 顆 蛋
- 30 克 奶油, 切塊,置於室溫軟化
椰子餡
- 1 顆 蛋
- 70 克 奶油, 切塊,置於室溫軟化
- 100 克 椰子粉, 多備一些撒粉用
- 60 克 冰糖粉
- 30 克 奶粉
- 1 小撮 鹽
- Voeding
- per 1 塊
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 43.1 g
- Vetten
- 24.2 g
- Vezels
- 2.2 g