椰子麵包

椰子麵包

4.8 24 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 11u. 50min
8 塊

Ingrediënten

低溫發酵法
  • 牛奶
    150 克
  • 冰糖粉
    25 克
  • 乾酵母粉
    ¾ 茶匙
  • 高筋麵粉
    270 克
  • 低筋麵粉
    30 克
  • ¼ 茶匙
  • 1 顆
  • 奶油 切塊,置於室溫軟化
    30 克
椰子餡
  • 1 顆
  • 奶油 切塊,置於室溫軟化
    70 克
  • 椰子粉 多備一些撒粉用
    100 克
  • 冰糖粉
    60 克
  • 奶粉
    30 克
  • 1 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 塊

Eiwitten 8.9 g
Calorieën 1753 kJ / 419 kcal
Vetten 24.2 g
Vezels 2.2 g
Koolhydraten 43.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...