Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
烤雞腿
- 2 隻 去骨雞腿排 (約500克)
- 1 大匙 蠔油
- ½ 茶匙 黑麻油
蔥油醬
- 40 克 青蔥 ,切段(約3公分)
- 20 克 薑 ,切塊
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 白芝麻
- 50 克 油
撈丁麵
- 1300 克 水 (烹煮用)
- 2 包 泡麵
- ⅛ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 糖
- ⅛ 茶匙 白胡椒粉
- 1 大匙 黑麻油
炒高麗菜
- 15 克 蒜頭
- 15 克 油
- 150 克 高麗菜 ,切條(約2公分)
- 40 克 紅蘿蔔 ,切絲
- ¼ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 糖
- 1 茶匙 紹興酒
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 5946.2 kJ / 1422.6 kcal
- Eiwitten
- 51.1 g
- Koolhydraten
- 91.6 g
- Vetten
- 95.3 g
- Vezels
- 5.6 g