抹茶巴斯克乳酪蛋糕

抹茶巴斯克乳酪蛋糕

4.8 8 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u.
6 片

Ingrediënten

抹茶巴斯克乳酪蛋糕
  • 抹茶粉
    20 克
  • 熱水
    50 克
  • 奶油乳酪 切塊,室溫軟化
    300 克
  • 冰糖粉
    80 克
  • 3 顆
  • 鮮奶油
    130 克
  • 玉米粉
    5 克
  • ¼ 茶匙
打發鮮奶油和裝飾
  • 鮮奶油 (脂肪含量約35%) 冷藏
    200 克
  • 糖粉 多備一些裝飾用
    20 - 30 克
  • 草莓 洗淨,擦乾,切去蒂頭
    6 顆

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 6 片

Natrium 2055.6 mg
Eiwitten 50.4 g
Calorieën 12199.9 kJ / 2915.8 kcal
Vetten 240.8 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 138.9 g
Koolhydraten 149.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...