日式拿波里蛋通心粉

日式拿波里蛋通心粉

4.2 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    10 克
  • 橄欖油
    1 茶匙
  • 培根片 切小片
    40 克
  • 洋蔥 切絲
    20 克
  • 蘑菇 切片
    30 克
  • 罐裝番茄碎 連同汁液,切小塊
    400 克
  • 番茄醬
    50 克
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 冷藏,清洗乾淨
    1 顆
  • 乾通心粉 (彎管)
    150 克
  • 青椒 切小丁
    20 克
  • 150 克
  • 帕瑪森起士粉
    1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 11.3 g
Calorieën 1101 kJ / 263 kcal
Vetten 7.3 g
Vezels 2.5 g
Koolhydraten 39.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...