Apparaten en accessoires
香菇貢丸
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 30min
25 顆
Ingrediënten
-
豬粗絞肉500 克
-
乾香菇 (約6-8朵),泡軟瀝乾,去梗15 克
-
糖1 ½ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
米酒10 克
-
香油10 克
-
地瓜粉50 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
蛋白1 顆
-
水1700 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 25 顆
Natrium
1291.2 mg
Eiwitten
103 g
Calorieën
6140.6 kJ /
1469 kcal
Vetten
83.4 g
Vezels
8.6 g
Verzadigd vet
310.1 g
Koolhydraten
68.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
火鍋TIY
10 recepten
Taiwan
Taiwan
超市系列-豬肉
10 recepten
Taiwan
Taiwan