Apparaten en accessoires
蝦滑
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
8 人份
Ingrediënten
-
蝦仁 清除腸泥,詳見要訣400 克
-
米酒1 大匙
-
蛋白1 顆
-
太白粉1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
油1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
580 mg
Eiwitten
7.3 g
Calorieën
201.3 kJ /
48.1 kcal
Vetten
1.1 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraten
1.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
火鍋TIY
10 recepten
Taiwan
Taiwan