Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約3公分)
- 2 茶匙 醬油
- 2 茶匙 米酒
- 90 克 蔥
- 10 克 油
- 1 茶匙 糖
- 1 茶匙 味醂
- 1 大匙 醬油膏
- 100 克 水
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
- 1 小撮 白胡椒粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 746.3 kJ / 178.5 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 400.3 mg