蔥燒雞腿

蔥燒雞腿

4.5 55 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約3公分)
    350 克
  • 醬油
    2 茶匙
  • 米酒
    2 茶匙
  • 90 克
  • 10 克
  • 1 茶匙
  • 味醂
    1 茶匙
  • 醬油膏
    1 大匙
  • 100 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    10 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 400.3 mg
Eiwitten 17.4 g
Calorieën 746.3 kJ / 178.5 kcal
Vetten 9.3 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 2.4 g
Koolhydraten 4.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...