蔥燒雞腿
TM6

蔥燒雞腿

4.5 (53 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 350 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約3公分)
  • 2 茶匙 醬油
  • 2 茶匙 米酒
  • 90 克 蔥
  • 10 克 油
  • 1 茶匙 糖
  • 1 茶匙 味醂
  • 1 大匙 醬油膏
  • 100 克 水
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
  • 1 小撮 白胡椒粉

Voeding
per 1 人份
Calorieën
746.3 kJ / 178.5 kcal
Eiwitten
17.4 g
Koolhydraten
4.8 g
Vetten
9.3 g
Verzadigd vet
2.4 g
Vezels
0.8 g
Natrium
400.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten