馬鈴薯燉肉

馬鈴薯燉肉

4.6 28 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
4 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    150 克
  • 胛心肉 切塊(約3-4公分)
    400 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)
    150 克
  • 300 克
  • 日式醬油
    4 大匙
  • 清酒
    2 大匙
  • 味醂
    1 大匙
  • 馬鈴薯 去皮,切塊(約4公分)
    400 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 96.3 mg
Eiwitten 22.5 g
Calorieën 1901.3 kJ / 454.9 kcal
Vetten 28.9 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 10.2 g
Koolhydraten 23.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...