Apparaten en accessoires
馬鈴薯燉肉
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
4 人份
Ingrediënten
-
油10 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)150 克
-
胛心肉 切塊(約3-4公分)400 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)150 克
-
水300 克
-
日式醬油4 大匙
-
清酒2 大匙
-
味醂1 大匙
-
馬鈴薯 去皮,切塊(約4公分)400 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
96.3 mg
Eiwitten
22.5 g
Calorieën
1901.3 kJ /
454.9 kcal
Vetten
28.9 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
10.2 g
Koolhydraten
23.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
中式家常美味秘密
44 recepten
Taiwan
Taiwan