Apparaten en accessoires
整顆蕃茄飯
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 人份
Ingrediënten
-
1150 克 水雞高湯1150 克
-
短梗米200 克
-
番茄 在表皮刮十字1 粒
-
新鮮香菇 切丁3 朵
-
綜合蔬菜 切丁,(如:紅蘿蔔、豌豆和玉米)70 克
-
蠔油2 茶匙
-
番茄醬2 茶匙
-
香油½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
6 g
Calorieën
1124 kJ /
268 kcal
Vetten
1.9 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
56.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
米食萬歲
11 recepten
Taiwan
Taiwan