鮭魚金針菇炊飯

鮭魚金針菇炊飯

4.4 38 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 人份

Ingrediënten

  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    50 克
  • 紅蘿蔔 切丁(約1公分)
    30 克
  • 5 克
  • 金針菇 切段(約3公分)
    150 克
  • 日式醬油
    30 克
  • 米酒
    10 克
  • 高湯
    150 克
  • 白米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 新鮮鮭魚片、去皮 切塊(約2公分)
    300 克
  • 500 克
  • 青蔥 切蔥花
    20 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 850.7 mg
Eiwitten 46.9 g
Calorieën 2818.7 kJ / 674.3 kcal
Vetten 12.7 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 107.5 g
Koolhydraten 90.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...