Apparaten en accessoires
莧菜炒雙蛋
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 人份
Ingrediënten
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
莧菜 (挑除粗梗,只取嫩葉),切段300 克
-
鹹蛋 切塊(約1.5 公分)1 顆
-
皮蛋 只取蛋白,切塊(約1.5公分)1 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
水20 克
-
香油 少許
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
7.09 g
Calorieën
575 kJ /
137 kcal
Vetten
10.31 g
Vezels
3.34 g
Koolhydraten
5.18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台灣四季好味道
70 recepten
Taiwan
Taiwan