Apparaten en accessoires
陳皮百合紅豆湯
Voorbereiding. 5min
Totaal 5u. 40min
6 人份
Ingrediënten
-
紅豆 清洗後預先浸泡4小時以上或隔夜200 克
-
水1400 克
-
陳皮1 片
-
冰糖110 克
-
乾燥蓮子 洗淨川燙後,以溫熱水浸泡1小時以上,去除蓮心40 克
-
乾燥百合 洗淨川燙後,以溫熱水浸泡1小時以上40 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
26.9 mg
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
931 kJ /
222.7 kcal
Vetten
0.3 g
Vezels
8.8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
47.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
入秋養生
10 recepten
Taiwan
Taiwan