海帶芽玉米筍豬肉水餃

海帶芽玉米筍豬肉水餃

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
30 個

Ingrediënten

  • 玉米筍 切塊(約2公分)
    120 克
  • 切塊(約2公分)
    20 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 4 大匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 豬絞肉
    350 克
  • 香油
    20 克
  • 海帶芽 加水泡發後擠乾,切丁(約1公分)
    2 大匙
  • 切蔥花
    30 克
  • 水餃皮
    30 張

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 個

Eiwitten 2.9 g
Calorieën 241.7 kJ / 57.8 kcal
Vetten 2.5 g
Vezels 0.4 g
Koolhydraten 5.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...