Apparaten en accessoires
海帶芽玉米筍豬肉水餃
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
30 個
Ingrediënten
-
玉米筍 切塊(約2公分)120 克
-
薑 切塊(約2公分)20 克
-
米酒1 大匙
-
水4 大匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
-
豬絞肉350 克
-
香油20 克
-
海帶芽 加水泡發後擠乾,切丁(約1公分)2 大匙
-
蔥 切蔥花30 克
-
水餃皮30 張
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 個
Eiwitten
2.9 g
Calorieën
241.7 kJ /
57.8 kcal
Vetten
2.5 g
Vezels
0.4 g
Koolhydraten
5.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
餃子館在我家
11 recepten
Taiwan
Taiwan