玉米筍炒青江菜

玉米筍炒青江菜

4.5 12 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
2 人份

Ingrediënten

  • 苦茶油
    10 克
  • 嫩薑 切絲
    10 克
  • 玉米筍 切斜片(約1.5公分)
    100 克
  • 青江菜 切段(約5公分)
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切絲
    80 克
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 242.8 mg
Eiwitten 2.2 g
Calorieën 324.9 kJ / 77.7 kcal
Vetten 5.2 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 4198 g
Koolhydraten 6.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...