玉米筍炒青江菜
TM6 TM5

玉米筍炒青江菜

4.5 (11 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 10 克 苦茶油
  • 10 克 嫩薑 ,切絲
  • 100 克 玉米筍 ,切斜片(約1.5公分)
  • 200 克 青江菜 ,切段(約5公分)
  • 80 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
  • ¼ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 糖

Voeding
per 1 人份
Calorieën
324.9 kJ / 77.7 kcal
Eiwitten
2.2 g
Koolhydraten
6.5 g
Vetten
5.2 g
Verzadigd vet
4198 g
Vezels
2.8 g
Natrium
242.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten