Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 枝 香茅, 取白色部份,切片
- 8 片 檸檬葉
- 10 粒 紅蔥頭, 拍扁
- 2 根 新鮮紅辣椒, 斜切
- 6 枝 新鮮香菜根, 拍扁
- 15 克 南薑
- 1200 克 魚高湯
- 10 顆 小番茄, 對半切
- 120 克 新鮮草菇, 洗淨
- 60 克 萊姆汁
- 30 克 魚露
- 20 克 椰糖
- 80 克 泰式辣椒醬
- 12 隻 草蝦, 去鬚腳、腸泥
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 566 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 19.97 g
- Koolhydraten
- 12.139 g
- Vetten
- 1.284 g
- Vezels
- 2.06 g