Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 克 水
- 15 克 嫩薑 ,切片
- 200 克 排骨 ,切塊(約4公分),預先川燙去除血水
- 200 克 青木瓜 ,去皮,去籽,切塊(約3公分)
- ¼ 茶匙 鹽
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1328.8 kJ / 317.6 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 3181.4 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 252.3 mg