青木瓜燉排骨
TM6 TM5

青木瓜燉排骨

4.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 800 克 水
  • 15 克 嫩薑 ,切片
  • 200 克 排骨 ,切塊(約4公分),預先川燙去除血水
  • 200 克 青木瓜 ,去皮,去籽,切塊(約3公分)
  • ¼ 茶匙 鹽

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1328.8 kJ / 317.6 kcal
Eiwitten
18.6 g
Koolhydraten
7.6 g
Vetten
23.4 g
Verzadigd vet
3181.4 g
Vezels
2.5 g
Natrium
252.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten