青木瓜燉排骨

青木瓜燉排骨

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
2 人份

Ingrediënten

  • 800 克
  • 嫩薑 切片
    15 克
  • 排骨 切塊(約4公分),預先川燙去除血水
    200 克
  • 青木瓜 去皮,去籽,切塊(約3公分)
    200 克
  • ¼ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 252.3 mg
Eiwitten 18.6 g
Calorieën 1328.8 kJ / 317.6 kcal
Vetten 23.4 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 3181.4 g
Koolhydraten 7.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...