Apparaten en accessoires
青木瓜燉排骨
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
2 人份
Ingrediënten
-
水800 克
-
嫩薑 切片15 克
-
排骨 切塊(約4公分),預先川燙去除血水200 克
-
青木瓜 去皮,去籽,切塊(約3公分)200 克
-
鹽¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
252.3 mg
Eiwitten
18.6 g
Calorieën
1328.8 kJ /
317.6 kcal
Vetten
23.4 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
3181.4 g
Koolhydraten
7.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給站
74 recepten
Taiwan
Taiwan