黑木耳燉雞翅

黑木耳燉雞翅

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
4 人份

Ingrediënten

  • 新鮮黑木耳 切片(約2公分)
    150 克
  • 黑蒜頭 去皮
    20 克
  • 紅棗 洗淨,泡水
    10 克
  • 雞翅 先以熱水川燙去血水
    8 隻
  • ½ 茶匙
  • 800 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 9.7 g
Calorieën 498.2 kJ / 119.2 kcal
Vetten 6.8 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...