Apparaten en accessoires
黑木耳燉雞翅
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
4 人份
Ingrediënten
-
新鮮黑木耳 切片(約2公分)150 克
-
黑蒜頭 去皮20 克
-
紅棗 洗淨,泡水10 克
-
雞翅 先以熱水川燙去血水8 隻
-
鹽½ 茶匙
-
水800 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
9.7 g
Calorieën
498.2 kJ /
119.2 kcal
Vetten
6.8 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
這樣吃最美
10 recepten
Taiwan
Taiwan