蕃茄羊肉湯

蕃茄羊肉湯

5.0 11 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 25min
4 人份

Ingrediënten

  • 15 克
  • 洋蔥
    50 克
  • 濃縮蕃茄泥
    50 克
  • 牛番茄 切大塊
    500 克
  • 1000 克
  • 去骨羊肉 (燉煮用) 或羊梅花肉塊
    500 克
  • 甘草
    3 片
  • 當歸
    5 克
  • 乾燥月桂葉
    2 片
  • 西洋芹
    50 克
  • 紅蘿蔔
    80 克
  • 高麗菜 切大片
    150 克
  • 2 ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 35.2 g
Calorieën 1105.6 kJ / 264.5 kcal
Vetten 8.2 g
Vezels 2.6 g
Koolhydraten 12.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...