Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1050 克 水
- 150 克 白米 ,洗淨,瀝乾
- 30 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 30 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
- 15 克 油
- 80 克 青江菜 ,切段(約1公分)
- 80 克 玉米筍 ,切丁
- 1 大匙 日式醬油
- ¼ 茶匙 鹽
- 30 克 松子 ,烤過
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3188.3 kJ / 762.2 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 133.1 g
- Vetten
- 19.6 g
- Vezels
- 3 g