香菇肉絲芋頭米粉湯

香菇肉絲芋頭米粉湯

4.6 10 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 人份

Ingrediënten

  • 粗米粉(水粉) 乾燥,剪段(約6-7公分)
    180 克
  • 1000 克
  • 冷水 適量
  • 15 克
    15 克 豬油
  • 乾香菇 泡軟,切條(約0.5公分)
    20 克
  • 紅蔥頭
    15 克
  • 豬肉絲
    150 克
  • 高湯
    1200 克
  • 依個人口味調整
    ¼ 茶匙
  • 炸芋頭 切小塊(約2公分)
    200 克
  • 芹菜 切末
    20 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 23.4 g
Calorieën 2162.4 kJ / 517.3 kcal
Vetten 13.9 g
Vezels 3.6 g
Koolhydraten 75.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...