Apparaten en accessoires
蟲草花香菇雞湯
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
4 人份
Ingrediënten
準備食材
-
黃金蟲草花 乾燥的20 克
-
乾香菇4 個
-
水1500 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 土雞肉,切塊500 克
蟲草花香菇雞湯
-
水1600 克
-
薑 切片3 克
-
鹽¾ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
557.6 mg
Eiwitten
20.9 g
Calorieën
1166.3 kJ /
278.8 kcal
Vetten
20.1 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
5.5 g
Koolhydraten
3.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
秋冬山珍
10 recepten
Taiwan
Taiwan