Apparaten en accessoires
黑椒牛小排
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 人份
Ingrediënten
-
牛小排 (無骨),切條(1公分X5公分)400 克
-
醬油膏1 大匙
-
米酒1 大匙
-
黑胡椒粗粒1 茶匙
-
油10 克
-
洋蔥 切條(寬約1公分)100 克
-
蔥 切段(約5公分)20 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片15 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
212.4 mg
Eiwitten
17.9 g
Calorieën
1411 kJ /
337.5 kcal
Vetten
26.7 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
11.3 g
Koolhydraten
4.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
中式家常美味秘密
44 recepten
Taiwan
Taiwan
炎夏解方
10 recepten
Taiwan
Taiwan