Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 克 油
- 20 克 薑, 切絲
- 50 克 蘑菇, 切片
- 50 克 金針菇, 洗淨、去根部
- 50 克 鴻喜菇, 洗淨、去根部
- 2 茶匙 素蠔油
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 30 克 水
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 香油
- ½ 茶匙 太白粉 (optioneel)
-
100
克 菠菜, 切段(約3公分)
of 100 克 青江菜, 取葉 - 枸杞, 少許
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 840 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 18.1 g
- Vezels
- 3.2 g