Apparaten en accessoires
山藥紫薯煎餅
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 10min
8 片
Ingrediënten
-
水600 克
-
紫薯 削皮切塊(約3公分)250 克
-
新鮮山藥 削皮切塊(約3公分)265 克
-
鹽1 小撮
-
中筋麵粉 (詳見要訣)200 - 250 克
-
煉乳20 克
-
油 適量,烙餅用
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 片
Natrium
34.1 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
671.8 kJ /
160.7 kcal
Vetten
0.6 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
33.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
入秋養生
10 recepten
Taiwan
Taiwan