冬菜鴨湯

冬菜鴨湯

4.2 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 人份

Ingrediënten

  • 切段 (約5公分)
    20 克
  • 切片
    10 克
  • 2 大匙
  • 米酒
    2 大匙
  • 1200 克
  • 帶皮去骨鴨腿 川燙,切塊(約3公分)
    380 克
  • 冬菜
    30 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 人份

Eiwitten 56 g
Calorieën 5485 kJ / 1302 kcal
Vetten 113 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 20 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...