冬菜鴨湯
TM5 TM6

冬菜鴨湯

4.3 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 克 蔥 ,切段 (約5公分)
  • 10 克 薑 ,切片
  • 2 大匙 油
  • 2 大匙 米酒
  • 1200 克 水
  • 380 克 帶皮去骨鴨腿 ,川燙,切塊(約3公分)
  • 30 克 冬菜
  • ½ 茶匙 白胡椒粉

Voeding
per 4 人份
Calorieën
5485 kJ / 1302 kcal
Eiwitten
56 g
Koolhydraten
20 g
Vetten
113 g
Vezels
2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten