Apparaten en accessoires
冬菜鴨湯
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 人份
Ingrediënten
-
蔥 切段 (約5公分)20 克
-
薑 切片10 克
-
油2 大匙
-
米酒2 大匙
-
水1200 克
-
帶皮去骨鴨腿 川燙,切塊(約3公分)380 克
-
冬菜30 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 人份
Eiwitten
56 g
Calorieën
5485 kJ /
1302 kcal
Vetten
113 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
回家喝湯
11 recepten
Taiwan
Taiwan