普羅旺斯燉菜

普羅旺斯燉菜

4.5 10 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 洋蔥 切塊
    120 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • 橄欖油
    20 克
  • 熟蕃茄 切塊 (2-3公分)
    300 克
  • 紅甜椒 切塊 (2-3公分)
    100 克
  • 乾燥綜合香草 (如: 百里香、迷迭香、馬郁蘭、羅勒、巴西利)
    1 大匙
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    2 小撮
  • 茄子 切塊 (2-3公分)
    300 克
  • 櫛瓜 切塊 (2-3公分)
    200 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 3 g
Calorieën 422 kJ / 101 kcal
Vetten 6 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...