Apparaten en accessoires
普羅旺斯燉菜
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
洋蔥 切塊120 克
-
蒜頭2 粒
-
橄欖油20 克
-
熟蕃茄 切塊 (2-3公分)300 克
-
紅甜椒 切塊 (2-3公分)100 克
-
乾燥綜合香草 (如: 百里香、迷迭香、馬郁蘭、羅勒、巴西利)1 大匙
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
-
茄子 切塊 (2-3公分)300 克
-
櫛瓜 切塊 (2-3公分)200 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
3 g
Calorieën
422 kJ /
101 kcal
Vetten
6 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepten
Taiwan
Taiwan