Apparaten en accessoires
安城牛肉湯
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 人份
Ingrediënten
-
牛腱肉 切塊(約5公分)300 克
-
米酒15 克
-
水1300 克
-
洋蔥 切塊(約4公分)½ 顆
-
大蔥 切斜片1 根
-
蒜頭5 粒
-
白蘿蔔 切塊(約4公分)50 克
-
醬油40 克
-
糖10 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鵪鶉蛋 (熟)10 粒
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
19.2 g
Calorieën
802 kJ /
191 kcal
Vetten
4.5 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
16.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
韓式家常料理
11 recepten
Taiwan
Taiwan