白菜蕃茄豆腐湯

白菜蕃茄豆腐湯

4.4 17 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 洋蔥 切小丁
    30 克
  • 牛番茄 切小塊(約2公分)
    250 克
  • 蔬菜高湯
    1000 克
  • 1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 番茄醬
    20 克
  • 小白菜 切段(約5公分)
    80 克
  • 嫩豆腐 切丁(約1.5公分)
    80 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 2.1 g
Calorieën 376.3 kJ / 90 kcal
Vetten 3 g
Vezels 0.6 g
Koolhydraten 14.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...