Apparaten en accessoires
白菜蕃茄豆腐湯
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
油10 克
-
洋蔥 切小丁30 克
-
牛番茄 切小塊(約2公分)250 克
-
蔬菜高湯1000 克
-
鹽1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
番茄醬20 克
-
小白菜 切段(約5公分)80 克
-
嫩豆腐 切丁(約1.5公分)80 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
2.1 g
Calorieën
376.3 kJ /
90 kcal
Vetten
3 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
14.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
好簡單3步驟
11 recepten
Taiwan
Taiwan