Apparaten en accessoires
木耳炒豆包
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
油10 克
-
紅蘿蔔 削皮切絲10 克
-
新鮮黑木耳 洗淨切絲,預先川燙20 克
-
生豆包 切絲1 片
-
高麗菜 洗淨切絲200 克
-
鹽½ 茶匙
-
新鮮香菜 切末,裝飾用
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
1.91 g
Calorieën
189 kJ /
45 kcal
Vetten
3.105 g
Vezels
1.005 g
Koolhydraten
2.828 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
樂活蔬食
10 recepten
Taiwan
Taiwan