木耳炒豆包

木耳炒豆包

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 紅蘿蔔 削皮切絲
    10 克
  • 新鮮黑木耳 洗淨切絲,預先川燙
    20 克
  • 生豆包 切絲
    1 片
  • 高麗菜 洗淨切絲
    200 克
  • ½ 茶匙
  • 新鮮香菜 切末,裝飾用

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 1.91 g
Calorieën 189 kJ / 45 kcal
Vetten 3.105 g
Vezels 1.005 g
Koolhydraten 2.828 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...