櫻花蝦蔬菜炊飯

櫻花蝦蔬菜炊飯

4.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
2 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    15 克
  • 5 克
  • 乾香菇 泡軟,切丁(約1公分)
    3 朵
  • 紅蘿蔔 切丁(約1公分)
    60 克
  • 高麗菜 切小片(約1公分)
    120 克
  • 櫻花蝦
    25 克
  • 高湯
    180 克
  • ⅛ - ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 毛豆仁 (新鮮或冷凍)
    50 克
  • 500 克
  • 青蔥 切蔥花
    15 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 378.4 mg
Eiwitten 16.8 g
Calorieën 2041.2 kJ / 488.3 kcal
Vetten 4.5 g
Vezels 7.9 g
Verzadigd vet 25.4 g
Koolhydraten 95.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...