Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 克 乾香菇 ,泡軟,瀝乾
- 50 克 洋蔥 ,切片(約1公分)
- 15 克 蒜頭
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切段(約1公分)
- 30 克 油
- 400 克 牛肉絲 ,切小丁(約1公分)
- 100 克 水
- 40 克 醬油
- 15 克 米酒
- 25 克 冰糖
- ¼ 茶匙 五香粉
- ¼ 茶匙 黑胡椒粗粒
- ½ - 1 茶匙 紅蔥酥
- Voeding
- per 4 人份
- Calorieën
- 4244.3 kJ / 1015.3 kcal
- Eiwitten
- 86.5 g
- Koolhydraten
- 68.9 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 235.2 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 2242.7 mg