牛肉肉燥飯

牛肉肉燥飯

4.6 34 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 乾香菇 泡軟,瀝乾
    15 克
  • 洋蔥 切片(約1公分)
    50 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 切段(約1公分)
    10 克
  • 30 克
  • 牛肉絲 切小丁(約1公分)
    400 克
  • 100 克
  • 醬油
    40 克
  • 米酒
    15 克
  • 冰糖
    25 克
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ¼ 茶匙
  • 紅蔥酥
    ½ - 1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 人份

Natrium 2242.7 mg
Eiwitten 86.5 g
Calorieën 4244.3 kJ / 1015.3 kcal
Vetten 48 g
Vezels 9 g
Verzadigd vet 235.2 g
Koolhydraten 68.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...