匈牙利燉牛肉

匈牙利燉牛肉

4.3 14 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 5min
2 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 牛肩肉 切塊(約4公分)
    400 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    300 克
  • 蒜頭 (整粒)
    10 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)
    200 克
  • 乾月桂葉
    1 片
  • 紅酒
    50 克
  • 蕃茄糊
    20 克
  • 200 克
  • 匈牙利甜紅椒粉
    2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 386.4 mg
Eiwitten 37.4 g
Calorieën 2751.1 kJ / 658.2 kcal
Vetten 41.7 g
Vezels 6.1 g
Verzadigd vet 16.4 g
Koolhydraten 33.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...