Apparaten en accessoires
安東燉雞
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 人份
Ingrediënten
-
蒜頭5 - 6 顆
-
水600 克
-
薑2 - 3 片
-
去骨去皮雞腿肉 切塊(約4公分),用沸水川燙5分鐘600 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)½ 根
-
洋蔥 切粗條½ 顆
-
蔥 切段2 根
-
韓國辣椒醬2 大匙
-
韓國辣椒粉1 茶匙
-
醬油2 大匙
-
米酒2 大匙
-
黑麻油½ 大匙
-
糖½ 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
馬鈴薯 去皮,切塊(約5公分)½ 顆
-
寬粉條 泡軟1 把
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
37.5 g
Calorieën
1572 kJ /
375 kcal
Vetten
2.1 g
Vezels
3.2 g
Koolhydraten
49.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
韓式家常料理
11 recepten
Taiwan
Taiwan