焗烤花椰菜飯

焗烤花椰菜飯

4.2 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 人份

Ingrediënten

  • 白花椰菜,取小朵
    800 克
  • 30 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 義大利綜合香料 (optioneel)
    ¼ 茶匙
  • 起司絲
    70 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 3030.3 mg
Eiwitten 24.7 g
Calorieën 1879.1 kJ / 449.6 kcal
Vetten 32 g
Vezels 8.4 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 18.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...