Apparaten en accessoires
焗烤花椰菜飯
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 人份
Ingrediënten
-
白花椰菜,取小朵800 克
-
油30 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
義大利綜合香料 (optioneel)¼ 茶匙
-
起司絲70 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
3030.3 mg
Eiwitten
24.7 g
Calorieën
1879.1 kJ /
449.6 kcal
Vetten
32 g
Vezels
8.4 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
18.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
低GI新煮意
5 recepten
Taiwan
Taiwan