Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 克 高湯 (大骨或雞高湯)
- 100 克 豆腐 ,切細條(約0.5公分)
- 50 克 竹筍 ,切絲
- 50 克 豬肉絲
- 50 克 紅蘿蔔 ,切絲
- 80 克 新鮮黑木耳 ,切絲
- ½ 茶匙 鹽
- 1 ½ 茶匙 白胡椒粉
- 30 克 地瓜粉 ,先與2大匙水調勻
- 1 顆 蛋 ,先與1大匙水調勻
- 40 克 梅林辣醬油
- 70 克 白醋
- 10 克 青蔥 ,切蔥花
- 10 克 新鮮香菜 ,只取葉子
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 735.7 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2.8 g