奶焗白菜

奶焗白菜

4.6 16 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 蝦米
    10 克
  • 米酒
    2 大匙
  • 20 克
  • 蘑菇 切片
    70 克
  • 煙燻培根 切小丁
    70 克
  • 大白菜 切小段
    500 克
  • 奶油 切塊
    40 克
  • 麵粉 (任一筋性皆可)
    60 克
  • 牛奶
    250 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 起士 (比薩起士絲)
    100 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 16.2 g
Calorieën 1655 kJ / 395 kcal
Vetten 28.9 g
Vezels 2.1 g
Koolhydraten 19.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...