Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 克 油
- 100 克 洋蔥 ,切絲
- 200 克 去骨雞腿排 ,切塊(3公分)
- 500 克 豆漿 (無糖)
- 550 克 肉類高湯
- 200 克 大白菜 ,切塊(3公分)
- 100 克 新鮮綜合菇類
- 50 克 新鮮黑木耳 ,切塊(3公分)
- 70 克 貢丸 (香菇貢丸)
- 80 克 豆腐 (凍豆腐)
- 60 克 山茼蒿
- 1 ¼ 平茶匙 鹽
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1506.4 kJ / 360.4 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 19.4 g
- Vezels
- 4.3 g