燉煮味噌牛肉

燉煮味噌牛肉

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
4 人份

Ingrediënten

  • 牛肋條 切塊(約3公分)
    350 克
  • 600 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約3公分)
    100 克
  • 蒟蒻 切塊(約3公分)
    100 克
  • 30 克
  • 清酒
    60 克
  • 味醂
    45 克
  • 醬油
    30 克
  • 紅味噌
    25 克
  • 鰹魚粉
    1 茶匙
  • 切蔥花
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 17.8 g
Calorieën 1363 kJ / 325 kcal
Vetten 17.6 g
Vezels 2.2 g
Koolhydraten 19.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...