Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 克 牛肋條, 切塊(約3公分)
- 600 克 水
- 10 克 蒜頭
- 10 克 薑
- 100 克 紅蘿蔔, 切塊(約3公分)
- 100 克 蒟蒻, 切塊(約3公分)
- 30 克 糖
- 60 克 清酒
- 45 克 味醂
- 30 克 醬油
- 25 克 紅味噌
- 1 茶匙 柴魚粉
- 10 克 蔥, 切蔥花
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1363 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 19.6 g
- Vetten
- 17.6 g
- Vezels
- 2.2 g