Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 克 水
- 130 克 紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)
-
60
克 塊根芹菜 ,切塊
of 60 克 西洋芹 ,取莖,切塊 -
25
克 新鮮巴西利葉 ,只取葉子
of 25 克 西洋芹葉 -
1
塊 雞高湯塊
of 1 茶匙 雞高湯醬 - 600 克 去皮去骨雞胸肉 ,切長條(5x2公分)
- ½ 茶匙 鹽 ,可多備一些調味用
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉 ,可多備一些調味用
- 150 克 蘑菇 ,切片
- 30 克 麵粉
- 100 克 鮮奶油
- 1 茶匙 烏斯特調味醬 (optioneel)
- 1 茶匙 檸檬汁
- 30 克 奶油 ,切塊
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1432 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3.1 g