Apparaten en accessoires
回鍋肉
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 人份
Ingrediënten
-
豬五花肉 整塊250 克
-
花椒粒½ 茶匙
-
鹽1 小撮
-
紹興酒1 大匙
-
薑3 片
-
蔥 切段1 根
-
水800 克
-
油10 克
-
蒜頭 切片2 粒
-
豆豉15 克
-
豆瓣醬15 克
-
蒜苗 切斜段,約4 公分250 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
602.1 mg
Eiwitten
8.3 g
Calorieën
1301.3 kJ /
311 kcal
Vetten
26.6 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
7.9 g
Koolhydraten
10.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
人氣高溫食譜
10 recepten
Taiwan
Taiwan