Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
梅子醬
- 100 克 話梅 (無籽)
- 300 克 水
- 5 粒 蒜頭
- 1 片 薑, 切片
- 2 茶匙 醬油
- 2 大匙 冰糖粉
- 1 片 陳皮, 泡軟、切碎
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 太白粉, 加入1大匙水調勻
金錢蝦餅
- 600 克 蝦仁, 去腸泥,用水洗淨
- 70 克 豬絞肉 (偏肥)
- 1 顆 蛋
- 1 茶匙 糖
- 1 茶匙 香油
- 2 小撮 黑胡椒粉
- 120 克 麵包粉
- Voeding
- per 1 塊
- Calorieën
- 233 kJ / 55 kcal
- Eiwitten
- 5.635 g
- Koolhydraten
- 4.945 g
- Vetten
- 1.506 g
- Vezels
- 0.138 g