Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 克 新鮮紅辣椒 ,去籽,切段(約2公分)
- 20 克 蒜苗 ,切段(約2公分)
- 5 克 紅蔥頭
- 10 克 油
- 100 克 豬絞肉
- 1 茶匙 二砂糖
- 1 茶匙 醬油
- 1 茶匙 魚露
- 60 - 70 克 水
- 2 茶匙 檸檬汁
- 100 克 冬粉 ,泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段
- 5 克 九層塔 ,只取葉子
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1135 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g