Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
500
克 娃娃菜
of 500 克 大白菜 ,切段(詳見變化) - 15 克 粗鹽
- 150 克 水
- 45 克 糯米粉
- 10 克 黑糖
- 25 克 蒜頭
- 50 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 10 克 薑 ,去皮,切塊(約2公分)
- 130 克 水梨 ,去皮、去籽,切塊(約2公分)
- 30 克 蘋果醋
- 50 克 糖
- 40 克 魚露
- 100 克 白蘿蔔 ,去皮,切絲
- 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
- 40 克 蔥 ,切段(約2公分)
- 20 克 韭菜 ,切段(約2公分)
- 60 克 韓國辣椒粉
- Voeding
- per 1 整份食譜
- Calorieën
- 4190 kJ / 1002 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 174 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 38 g