Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 克 去皮去骨雞胸肉 ,切塊(3公分)
- 15 克 蠔油
- 5 克 糖
- 1 顆 蛋
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 150 克 奇福餅乾
- 15 克 油
- 20 克 青蔥 ,切段(4公分)
- 150 克 洋蔥 ,切絲
- 40 克 醬油
- 15 克 紹興酒
- 50 克 味醂
- 200 克 水
- 3 顆 蛋 ,略打散
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1936.8 kJ / 463.4 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 1.8 g