滑蛋雞塊丼

滑蛋雞塊丼

4.2 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 去皮去骨雞胸肉 切塊(3公分)
    400 克
  • 蠔油
    15 克
  • 5 克
  • 1 顆
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 奇福餅乾
    150 克
  • 15 克
  • 青蔥 切段(4公分)
    20 克
  • 洋蔥 切絲
    150 克
  • 醬油
    40 克
  • 紹興酒
    15 克
  • 味醂
    50 克
  • 200 克
  • 略打散
    3 顆

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 35.6 g
Calorieën 1936.8 kJ / 463.4 kcal
Vetten 14.4 g
Vezels 1.8 g
Koolhydraten 47.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...