Apparaten en accessoires
麻油海鮮冬粉湯
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
白芝麻油1 大匙
-
薑 切片10 克
-
海鮮高湯600 克
-
草蝦 剪去鬚腳,去除腸泥4 隻
-
透抽 清洗去除內臟,切圈80 克
-
冬粉 泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段100 克
-
韭菜 切段(約3公分)50 克
-
蚵仔80 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
柴魚片½ 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
17 g
Calorieën
820 kJ /
199 kcal
Vetten
8 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
低GI美味廚房
11 recepten
Taiwan
Taiwan
舒心饗宴
24 recepten
Taiwan
Taiwan