珍珠燒賣

珍珠燒賣

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 1u. 20min
Totaal 1u. 45min
30 個

Ingrediënten

  • 長糯米 洗淨,瀝乾
    150 克
  • 120 克
燒賣皮
  • 145 克
  • ½ 茶匙
  • 中筋麵粉
    200 克
餡料
  • 乾香菇
    2 朵
  • 200 克
  • 蝦米 洗淨,瀝乾
    10 克
  • 1 大匙
  • 豬絞肉 細絞
    75 克
  • 香麻油
    1 茶匙
  • 醬油
    2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 油蔥酥
    10 克
製作燒賣
  • 少許,抹油用
  • 麵粉 少許,灑粉用
  • 500 克
  • 青豆 (新鮮或冷凍)
    30 顆

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 30 個

Natrium 2947.2 mg
Eiwitten 55.7 g
Calorieën 7157 kJ / 1712.2 kcal
Vetten 47.9 g
Vezels 8.7 g
Verzadigd vet 111 g
Koolhydraten 257.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...